Friday, 12 August 2011

Bahaha

Assalamualaikum,

Bahaha.
ialah apa yang aku nak taip kat korang semua, tapi disebabkan oleh aku je yang faham bahaha tu apa, dan korang sepatah haram tak faham, maka aku mengambil jalan sukar untuk menerangkan apa bahaha yang aku maksudkan.

Basically, apa yang aku maksudkan dengan Bahaha ialah Bahaha, it has no meaning whatsoever. Tapi apa yang menariknya, apa yang menolaknya, Crap!. Apa yang menariknya ialah it is a type of laughter that is greater than haha and more powerful than LOL (Loser Of Losers) well basically what bahaha means is, it is kind of like an evil laugh expression like MUAHAHAHAHA but it is shorter and faster than that.

Try this exercise, MUAHAHAHAHA and BAHAHAHAHAHA which one is faster and easier to use? That's right! BAHAHAHHAA is easier right? and it gives a larger impact on the laughter lets say for example.

Azman: weh , tadi aku tersondol orang depan masa bangun dari sujud kat masjid

then Ali would reply,

Ali: BAHAHAHA

Denoting the facts that his friend Azman just butt headed a poor old guy praying in front of him.

Jadi bagaimana nak mempraktikkan penggunaan BAHAHAHA? or kalau tak nak gelabah.
Bahaha.
Senang ja. ikut langkah-langkah di bawah.

1.Bahaha
2.Bahahaha
3.Bahahahaha
4. dan
5.Bahahahahaha


ok entri ini bodoh,
Bahaha.
leave a comment on how you guys use Bahaha.
=.=

3 comments:

zaiti shaari said...

bahahaha entri kau bodoh!

mcm tu lah aku guna.

AsyraFirdaus said...

thanks bahaha.

Areleiou said...

bahaharudin buang masa aku. = =

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...