Tuesday, 23 August 2011

Pakailah Smexy-smexy! ♥

Assalamualaikum, wahai penggemar pemakai smexy-smexy (perempuan la bgg, aku tak gay aku okay).

Aku dah lama perhatikan kau orang semua, woah! smexynye, montok, pejal, sedap, ketat, goyang et cetera. Bila aku sebut pasal pemakai pakaian smexy bukan aku tujukan untuk lelaki, hell no! aku tak gay, aku okay. Apa yang cuba untuk aku sampaikan? Aku nak suruh perempuan-perempuan memakai pakaian yang smexy-smexy supaya senang sikit aku nak puaskan nafsu aku sebagai lelaki yang tak gay, tapi okay.

Hai awek-awek sekalian, memang kau orang suka pakai smexy-smexy ke? ketat-ketat? wow, boleh aku usha bentuk badan korang. Fakta: Lelaki mempunyai imaginasi yang tinggi, dengan melihat sahaja bentuk tubuh badan wanita, yes that body curve those LINES, dengan serta merta lelaki boleh membayangkan perempuan tersebut bogel, hebat tak kaum adam ni? hebat kan. Jadi saya menyarankan kepada para perempuan pakailah ketat-ketat dan smexy-smexy lagi, senang kami nak memuaskan nafsu, anda semua dah jadi porn kami. Porn on the go. Masa nak pergi kerja! woah! masa nak pergi ke kelas! wowoah! masa nak pergi ke pasar wowowoah! masa pergi tadika wowowowoah!(pedobear).

Aku sayang kat awek-awek yang pakai smexy-smexy rasa macam nak cium je masing-masing peluk kuat-kuat. Sampai kawan aku ada yang rasa nak rogol pun ada. Yeah rogol, aku rasa tu je la cara paling senang nak merasakan smexy-smexy korang tu. No wonder sekarang banyak kes rogol, kau orang pakai smexy-smexy. Tapi janganlah salahkan kami, sebab kau orang yang tunjukkan smexy-smexy kau orang. Nafsu kami tak dapat menahan. Senang cerita, benda yang kau orang buat tu dekat kami macam orang yang mengantuk di sorongkan bantal, wah lihat aku siap bagi peribahasa lagi kat perempuan-perempuan Smexy-smexy.

Hey awek badan mantopp aku tak kesah la muka kau orang lawa ke tak, cun ke tak, aku tak kesah tapi, perghh badan kau mantopp. Aku tak kesah pun muka, asal body lawa sebab aku pun tidaklah sehensem mana, maklumlah, ada lelaki yang suka "cup" besar sebab boleh main-main. Apa? aku lucah mana ada, aku double meaning je, otak kau orang je yang kotor. Back to the story, Pakailah smexy-smexy! sebab aku boleh tengok bentuk badan korang yang mantopp. Well aku takut nak bagitau kau orang sebab nanti kau orang tutup, tak boleh la aku nak tengok lagi. Betul tak?

Ok, aku takut nak rogol kau orang, tapi aku ada kamera la. Hikhik aku boleh ambik gambar-gambar kau orang, alahai, apa lah sangat sekarang ni kamera bukannya besar gedabak macam dulu, sekarang kecil dan compact, boleh di bawa ke mana-mana. Aku tinggal snap je gambar-gambar kau orang boleh la aku buat kenangan, tak pun share dengan kawan-kawan aku. Tapi aku rasa tak payah nak snap pun gambar kau orang, sebab kau orang dah bagi free dah kat facebook, hihi lagi aku suke kau orang dah buatkan kerja aku untuk aku, lagi sekali aku cakap, bagaikan orang mengantuk disorongkan bantal. Tapi aku paling benci awek-awek tudung labuh baju labuh asyik-asyik DP FB letak gambar dari page ILUVISLAM, celaka betei. Aku nak tengok muka kau orang lah! oh yeahhh nasib baik ada orang tag gambar kau orang boleh la aku USHA. Saaayang kawan kau orang tu. hek hek.

Sekarang aku dah ada gambar kau orang, ok, kalau tak ada gambar kau sorang mungkin kita boleh ambil gambar bersama? gambar kelas? konon je semua tu! aku nak gambar korang boleh aku buat "bahan" lepas tu share kat kawan-kawan aku betapa SMEXYnya kau orang. Weeehhh bangga la sikit, kawan-kawan aku suka kot tengok gamba kau orang dengan keSmexy-an kau orang. Pergghh semua sibuk nak buat kau jadi "bahan". Tapi kau orang semua tak tahu benda ni, sebab kami tak nak bagitau, sebab nanti kau orang akan (Jawab Sendiri).

Tapi takpe kalau kau orang dah tutup aurat dengan sempurna, aku masih lagi ada chan nak berzina hati dengan kau orang, kau orang melayan aku manja-manja fuhh aku tak tahan betul la rasa macam nak terkam je! maklumlah lelaki ada satu nafsu je, nafsu itu ialah perempuan dan di jaga oleh sembilan akal, mungkin sebab sembilan akal ni lah aku tak rogol kau orang, kau orang kena fikir baik-baik. Sebab tu kau orang melayan aku dengan manja pun dah cukup untuk aku buat kenangan dan dijadikan "bahan" untuk zina hati.

Alamak, kenapa aku post entri blog macam ni? kompem-kompem lepas ni kau orang dah tak pakai ketat-ketat! lepas ni kompem korang tak pakai baju lengan pendek! tak dapat la tengok tangan kau orang yang gebu tu! lepas ni kompem kau orang pakai tudung yang panjang dan labuh tak dapat la aku tengok leher dengan tengkuk kau orang bila terselak ke hape, oooohhhh memang aku suka saat itu, lagi-lagi aku duduk kat belakang kau orang fuuhh. Nafsu-nafsu. Lepas ni juga korang mesti tak letak gambar smexy-smexy kat facebook mesti gambar-gambar anak buah kau orang, dengan gambar-gambar dari ILUVISLAM tu! JILAKA BETEI! aku tak suka! tak suka! Aku harap Aweks yang suka pakai Smexy-smexy tak jumpa la luahan hati aku ni. InsyaAllah.

Yang benar,
Lelaki Bernafsu.

Seram kan membaca? harap semua faham bahawa ini adalah nafsu yang raw. mungkin sedikit extremist, tapi sejujurnya aku takdela macam ni harap maklumat. sebab ini bukan luahan hati aku. ini luahan hati semua lelaki yang langsung tak ditapis. Tak ditapis langsung. sebab aku nak bagi kesedaran yang sangat tinggi. well jangan lepas baca ni kau orang neglect mesej-mesej tersirat. walaupun puasa.

Mesej tersembunyi : Awek-awek, kau orang ni milik suami kau orang nanti,  bukan semua lelaki yang ada mata. jagalah aurat, jagalah pergaulan, jagalah perbuatan. Tak perlulah susah-susah nak memperagakan badan untuk mencari jodoh. Kalau tidak ada jodoh di dunia, jodoh di syurga nanti sudah pasti. InsyaAllah.

Tepuk dada tanya iman.

30 comments:

TantePiya said...

macam menaip dgn penuh nafsu gamaknya. HAHA.

RedMasasa said...

Dislike

AsyraFirdaus said...

jangan la dislike woo woo. aku cuma buat entri ni macam ni dari sudut pandangan semua lelaki all into this one post. =..= kau orang berfikir. bahaha

RedMasasa said...

tetibe ak rasa nk pakai smexy2

AsyraFirdaus said...

jangan T__T

zaiti shaari said...

dislike.

Sabrena said...

best la muzik...sayu je...tp last btukar seram sudah. haha

Sabrena said...

rasa macam spam pulak komen aku td,

masuk topik, acap,

there's a lot of ways to change people. find the best way. find the best way if you can. -hil_zs

Anonymous said...

tujuan2 kenapa dia post macam ni:
1. Dia buat post ni sebab dia sebenarnya TAK SUKA perempuan pakai SMEXY(well not literally).
2. Dia nak bagitahu that perempuan pakai SMEXY merupakan punca utama kepada jenayah rogol dsb.
3. Dia nak cakap juga that lelaki memang mudah terangsang dengan perempuan yang pakai SMEXY.
4. Kenapa? Sebab lelaki ni ada hormon testosteron(search google lah) yang mana penghasilannya adalah 10 kali ganda berbanding wanita.
5. Dia buat macam ni sebab kalau cakap lembut2 dengan org2 perempuan(BUKAN SEMUA) nanti korang naik lemak so kena lah cakap kasar sikit.
6. Aurat perempuan hanyalah untuk suaminya sahaja.
7. Dia nak kata that perkara ini adalah universal yakni membabitkan semua orang terutamanya LELAKI. Sebab tak semua lelaki gay. FAHAM?
8. Insaf2 lah hendaknya... Kau orang tutup aurat bukan hanya untuk diri sendiri mahupun suami... Untuk kau orang dapatkan TIKET MASUK SYURGA jugak... kan? Tak nak? Kalau tak dapat pun, at least kau dah buat perkara wajib, wahai makhluk yang bernama PEREMPUAN.

Anonymous said...

p/s: TUTUP aurat and jangan pakai SMEXY2. Mungkin ada orang suka tgk (lelaki usually) and diorang biarkan sahaja. Or maybe ada yang tgk lepas tu rancang nak culik, and then? ROGOL? pastU, BUNUH? Kita tak tau... Or maybe ada yang langsung tak suka nak tgk korang pakai SMEXY2 nih lagi2 lah dalam bulan puasa nih cuz diorang tak suka nak tambah saham DOSA yg kau orang BAGI. So, fikir2 kanlah... Adios! Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh~~~

AsyraFirdaus said...

anon, high 5 untuk anda! bahaha. itulah niatnya ha xD

Anonymous said...

http://burungman.blogspot.com/2011/01/tegurlah-perempuan-bertudung-dengan.html

hussnarashid said...

mana ada semua laki mcm tu...-,-

AsyraFirdaus said...

husna, takde ke? aku duduk kolej lelaki, aku tahu lelaki macam ni memang wujud. tak semua lelaki baik dan tak semua lelaki jahat.

and post ni datang dari pandangan secara extreme

Sabrena said...

hahahai anonymous... XD

TantePiya said...

aku rasa ni luahan hati lelaki. haha. sbb lately ni pun acap macam x tentu arah. mungkin faktor2 ini.. T_T

zaiti shaari said...

hai anon. hahah eh spam

lady aqua said...

typical. saya yang perempuan ni pun kadang2 terbabas tengok jugak benda menarik yang Tuhan dah bagi. well, if it's on display by the smexy gals of course. apatah lagi lelaki, memang cabaran la untuk korang. kudos to those who lower their gaze faster than when you stare at the sun. (^_^)b

but anyway. let make the main number 1 reason why us, girls, wear the hijab is because ALLAH tells us to. it's not because of the need to simply cover ourselves from the evil eyes of men in order to prevent crimes like rape. yeah?

Anonymous said...

bagus weh, gudjob !
style. post lah kat banyak2 tempat
bagi awek awek bace.mane tahu Allah tolong.pasti Allah tolong, InsyaAllah. kalu tak sume berubah pon dua tiga awek yg berubah pon, berpahala gak kau. Tahniah. Moga Allah merahmatimu ! :)
by,
perempuan.

Areleiou said...

headshot. BAAM !

RedMasasa said...

tegur tndanya sayang .walaupun kaso bebeno .
high five @lady aqua!

Anonymous said...

ha ah lah..macam menarik kita supaya datang sentuh2 dorang....iiii geram teman nengok dorang..siyes... macam2 teman pikior...dari kepala sampai betis then naik ketengah balik..iiissshhhhhh...biorler deme2 cenggitu acerap..nanti baghuler ader yg kiter dapat mraser....hihihi...demer2 jangan dengor yer kater acerap nih..kalo boleh lagi nipis lagi sendat pon xper..ader yg seronok nak tengok komer2.... ishhhh menjelor air liur teman..

Anonymous said...

Abu: Awak puasa?
Minah: Yela..
Abu: Kenapa awak puasa?
Minah: Bodohnya awak.. kan ALLAH suruh puasa, saya puasa la..
Abu: Kenapa tak tutup aurat?
...Minah: Eh, suka hati saya la.. hak masing2..
Abu: Owh.. tp kan ALLAH yg suruh kita tutup aurat?

=)

shady said...

seram aku bce. huh...jantan punya pandangan yg ngeri.
btw, peringatan yg telus.

Anonymous said...

Great post. Peringatan utk mereka2. :) Kudos. Harap2 sampai la mesej yg tersirat :).

insan said...

insaf la wahai insan yg bernama PEREMPUAN.. perempuan yg baik hanya untuk lelaki yg baik dn sebaliknya... lelaki yg jahat pon nk buat bina perempuan yg baik... xde lelaki nk buat bini perempuan yg jahat...

srikandi said...

salam ..
waa , 2 minit bca mmg terasa mcm nk marah . sbb sy pon girl jgak . so ,mcm terasa skit lha bla laki2 post mcm nie . seram sejuk bla bc entry nie . hehe . but then bla dh hbis bca , sy rsa ni pendekatan yg baik untuk tegur gadis2 kat luar yg x serik2 nk tunjukkan "aset2" dyorg smua . biar smua tau apa yg kaum adam rsa bla kaum hawa dok tayang yg x sepatutnya d tayang . ^^
so , round of applause for u .
once again , gud job . :D

Anonymous said...

insaf! :( rasa sedih bila baca entry ni.
mmg benar belaka apa yg diperkatakan.
tahu, tp sering terlupa. syukran ingatkan! :')

sichantek said...

ok lepas baca ni saya jadi takut .
terima kasih kerana ingatkan,

butterfly said...

thanks ats ingatan 2......
sdih ble de yg mngatakn kaum hawa skrg ske tyang body....
sdgkn Allah da menaik kn martabat kaum hawa 2, lbh baik dr kaum adam....=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...